Interview met mij door Woonguide

In juli 2014 is er een interview met mij door Maartje van Suijdam van Woonguide online gekomen, een hele leuke inspiratie woonblog! In het artikel kun je ook gratis downloads vinden met door mij geïllustreerde screensavers voor je computer en mobiel. Klik hier voor het artikel.

Screen Shot 2014-12-08 at 9.05.16 PMScreen Shot 2014-12-08 at 9.05.30 PMScreen Shot 2014-12-08 at 9.05.45 PM

Over Woonguide (tekst door Maartje van Suijdam)

img-logo-390x161-v3‘Woonguide geeft je dagelijks wooninspiratie vol ideeën en tips voor ieders eigen thuis. Ga je op kamers, ben je net de trotse eigenaar van je eerste huis of creëren jullie je droomhuis… Wij hopen je te inspireren om jouw huis ook je thuis te laten voelen.

“We’re all trying to create a home where everyone wants to be” – Wendy Moore, Home Beautiful Magazine.

Wij hebben als doel je te inspireren met de mooiste binnenkijkers van zowel nationale als internationale bodem, de leukste DIY’s, stylingideeën en handige tips van de interieurprofessionals. We laten je de mooiste winkels en hotspots ontdekken tijdens een citytrip of dagje woonshoppen en houden je graag op de hoogte van de leukste woonevenementen.

Onze inspiratie vind je dagelijks op Woonguide.nl en gaat verder in het Woonguide magazine. Elk kwartaal kan je genieten van een gratis online magazine vol woonideeën, binnenkijkers, inspirerende verhalen en producten voor je eigen thuis. Houd de site in de gaten voor de eerste editie!’

www.woonguide.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s