Over mij.

logokirsten
‘je hebt zelf de vrijheid je eigen wereld vorm te geven’
Mijn illustraties zullen nooit exacte weergaven zijn van de werkelijkheid. Het zijn weergaven rechtstreeks uit mijn fantasie. In mijn beeldende werk vind je veel thema’s terug die te maken hebben met het verliezen van mijzelf in een eigen wereld. Het weergeven van mijn fantasiewereld is heel belangrijk, het zijn droomwerelden waar ik mijzelf het liefst in zie. Het kind in jezelf blijven en blijven dromen: alles is mogelijk! Ook de natuur speelt een belangrijke rol in mijn werk. Ik maak bijvoorbeeld tekeningen over de magie van het zelf groente telen en over dieren die soms net mensen lijken. Naast mijn droomwerelden en de natuur is het ‘doe het lekker zelf’ aspect in mijn werk belangrijk want je hebt zelf de vrijheid je eigen wereld vorm te geven. Alles wat mij interesseert of verwondert zal terug te zien zijn in mijn illustraties. De materialen die ik gebruik voor het maken van mijn beeldende werk variëren van potlood, inkt, zelfgemaakte stempels,  acryl en waterverf tot het gebruik van collagetechnieken. Ook werk ik in opdracht van… Neem gerust contact met mij op voor vragen en suggesties! Volg mij op Instagram|@kirstenzuiderbaanillustratie & Facebook|kirstenzuiderbaanillustratie
Naast illustrator ben ik ondernemer. Samen met Tosca van den Braak heb ik een bedrijf Soortvanwinkel genaamd. Wij maken handgemaakte producten waar wij blij van worden en hopen hier ook andere mensen gelukkig mee te maken. Naast het maken van kunst en handgemaakte producten, bieden wij een podium aan mensen die net als ons een passie hebben voor kunst, vintage en handgemaakte producten. Dit doen wij door middel van het organiseren van verschillende tijdelijke conceptstores in hartje Zwolle. 1. 2013 Thorbeckegracht te Zwolle 2. 2014 Sassenstraat te Zwolle 3. 2015 Papenstraat te Zwolle 4. 2015 word hard aan gewerkt.

Contact

fblogo

Voor vragen, suggesties, liefdes gedichten of gewoon een leuk berichtje neem contact met me op! kirstenzuiderbaan[at]hotmail.com of stuur een berichtje via het contact formulier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: